Om os

Vi skaber de mest unikke snedkerløsninger

Vi er drevet af at lave langtidsholdbare løsninger som er tidsløse og holder i generationer.

Vi rådgiver, tegner, designer, konstruerer og gennemtænker snedkerløsninger. Det har vi gjort i over 15 år. Vi har en pragmatisk tilgang til at løse opgaverne hos kunderne, for kunderne, med kunderne. Vi har skabt en forretningsmodel, hvor vi har en minimal struktur, men fuld fokus på at være 100% konkurrencedygtige. Vi har fraskåret alle fordyrende mellemled. Vores produktion foregår i et effektivt, omkostningsbevidst og traditionsrigt møbel-snedkermiljø i Letland.

VI giver kunderne unikke snedkerløsninger til lave priser

Det betyder, at vi er grundige med alle detaljer og har fuldt overblik i egne rækker. Alt er understøttet af vores fantastiske team af dygtige snedkere i vores produktion i Letland. Vi følger en moderne metodik og dokumentationsproces, så du er 100% sikker på hvordan det endelige resultat bliver.

Vi skaber alle løsninger med udgangspunkt i et blankt stykke papir, og grundet vores simple struktur og lave omkostninger med højteknologisk produktion i Letland, får du “råd til de bedste råd” og alt bliver specifikt tilpasset til dit hjem.

Vi kreerer de løsninger, som du har store drømme til. Uanset hvilket rum der er tale om.

Hvis du går efter en skræddersyet løsning, er vi med dig hele vejen, og vi sørger for, at alle detaljer bliver gennemtænkt inden den endelige løsning er på plads. Dette gælder uanset om det er en lille bænk i din entré eller en større køkkenrenovering. Det er også os, som står for levering og montering. Alt sker med egne folk.

Vores struktur er fokuseret på, at stå til rådighed for hele processen, men samtidig have ekstraordinært fokus på skabelse af den smukkeste løsning med respekt for håndværket, træet og den rent praktiske anvendelse og nydelse i hverdagen af fx. et køkken eller et indbygget klædeskab.

Qua vores muligheder for at sortere og udvælge mellem et bredt spektrum at materialer, kan vi skalere løsningen så den både rammer dit budget og forventninger til den bedst mulige kvalitet og løsning.

Vi har skabt en “simpel struktur” og dermed lave priser; men stadig med fast fokus på de bedste kvalitetsløsninger. Vi har valgt at spare det dyre og promoverende showroom med tilhørende høje omkostninger. Fordelene derved er åbenlyse.

I stedet for kommer vi til dig og har 100% fokus på, at yde den bedste rådgivning hvor løsningerne skal skabes; nemlig hjemme hos dig. Det giver samtidig mulighed for at lave projekt-specifikke prøver (fx. lågeprofiler) til endelig godkendelse inden vi starter produktionen af fx. dit nye køkken.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med dit næste projekt.

KONTAKT

Telefon: +45 70 60 46 45

Email: Kontakt@custommade-furniture.dk 

Kontakt os nedenfor for tilbud på luksus snedkerløsninger til rimelige priser.

Vi garanterer dig de bedste og flotteste løsninger, og et 100% velplanlagt forløb.

Du hører fra os indenfor max. 24 timer. Også i weekenden.

Forespørgsel / Få et tilbud

Vi er hurtige, professionelle og effektive. Du får svar indenfor 24 timer på hverdage

Alle ordrer optages løbende til booking i vores produktion og levering indenfor ca. 4-8 uger.

Foretag en forespørgsel om dit projekt, og vi kommer tilbage med en realistisk og attraktiv pris.