Køkken

…DRØMMEN OM DIT HELT EGET SNEDKERKØKKEN

Vi giver dig et snedkerkøkken efter mål, og til en virkelig skarp pris. Ikke “hacket”, men lavet i udsøgt kvalitet og de bedste materialer.

Vi matcher alt andet du måtte have haft i tankerne til dit nye snedkerkøkken.

Reelt vil du sikkert blive overrasket over, hvor tæt vores priser er på, at matche selv løsninger fra bla. Ikea og andet “hacket”; især hvis du husker at medregne alle tilknyttede omkostninger. Det har du vores ord for, og vi holder hvad vi lover.

Vi glæder os til at lave dit nye flotte snedkerkøkken i markedsledende kvalitet og til hurtig levering fra vores moderne værksted i Letland, som vi har haft i over 15 år.

KOnceptet

Vores koncept er gennemskueligt, “nytænkende” og pragmatisk, samtidig med at vi fokuserer 100% på detaljen! Alt laves handcrafted og custom made til hver eneste individuelle kunde.

Vi laver snedkerkøkken med den stil og med lågefront tilpasset den enkelte kunde. De mest kendte og populære er:

 • Fingertappet (Egetræ)
 • Shaker-køkken i egetræ eller malet
 • Grebsfri køkken
 • Funkis/Retro køkken
 • Clean/Simple køkken i egetræ eller malet 
 

Desuden er vi begejstrede for at lave kunde-specifikke fronter hvis du har særlige ønsker til dit nye køkken. Dette gælder også farvevalg.

Vi giver dig en realistisk pris med det samme. Så kan du snart få dit nye køkken på plads når alt er afklaret. Det eneste du skal gøre I første omgang er at sende os lidt basis information om dine ønsker/tanker og cirkamål.

Vi er ikke begrænset af standardmål eller færdigproducerede moduler. Alt produceres efter mål og helt individuelt. Har du f.eks. brug for et skuffemodul eller andet i særmål, koster det ikke ekstra.

Vi sikrer dig, at projektet hverken bliver fordyrende eller unødigt kompliceret.

Dit nye køkken skabes ved, at vi sammen finder den rigtige løsning i kombination med vores erfaringer!

Vores Fokus

Vores fokus er på at levere et MEGA FLOT KØKKEN til markedets mest attraktive pris.

…og vi går først når køkkenet er færdigmonteret af vores egne møbelsnedkere fra Letland som også har lavet køkkenet til dig.

Vi garanterer dig en ultra skarp pris og et hurtigt og effektivt forløb, baseret på dine drømme, ønsker og behov.

Vi tegner for dig, måler alt op og præsenterer en visualisering af den endelige løsning; så ved du præcis hvordan dit køkken snart kommer til at se ud.

Et snedkerkøkken giver frihed

Hvis du har besluttet dig for at få lavet et snedkerkøkken, er det sikkert drevet af drømmen om noget helt særligt, som skal passe unikt til både dig og din bolig.

Vi laver snedkerkøkkener fra bunden med solidt fokus på håndværket og de gode materialer.
Prisen på et lille snedkerkøkken starter fra kr. 50-60.000,00 inkl. moms.

Vi rammer den stil som du ønsker til dit personlige snedkerkøkken, og i et tæt samarbejde hvor vi tager hånd om alle detaljer, skabes den optimale løsning. Sammen med dig fastlægges::

Lågeprofiler: Vi har alt fra klassiske fyldningslåger, til låger med et mere minimalistisk udtryk, og låger med grebsfræsninger. Desuen laver vi ofte “individuelle låger” med alverden profiler, kanter, rammer. Vores kunder sætter stor pris på at vi hurtigt kan fremstille, præcis den låge som skal være den fremtidige køkken-front….. tilmed i præcis den farve som du ønsker.

Forrammer: Dit nye køkken laver vi i alle variationer af forrammer. Forrammen kan være med til at understrege stilen, som er tilpasset ejendommen eller en detalje i køkkenet, og forrammen kan både indramme hver sektion/skuffe/låge, eller fremhæve helheden i køkkenet.

Materialer: Vores absolut mest anvendt materiale er egetræ, som har en eksklusiv fremtoning i forbindelse med et køkken. Vi er begejstrede for at anvende maling fra Jotun, som har en meget flot og moderne farveskala. Vi har udvalgt en flot farvevifte, men principielt kan du få dit køkken i præcis den farve som du ønsker.

Skuffer: Alle skuffer fremstilles i egetræ med flotte fingertapninger, som holder til mange fremtidige generationer. Inddelinger af skuffer er et kapitel for sig, som giver dig let adgang og orden i alle skufferne med diverse specialløsninger.

Levering

Ofte kan vi levere på mellem 6-10 ugers tid, eller måske endnu hurtigere hvis løsningerne er “lige til”.

Vi har evt. mulighed for at give dig lidt rabat hvis du vælger at købe bordplade, Quooker, hårde hvidevarer eller andet gennem os. Det gør dit køkken ekstra gennemført!

Har du brug for en effektiv koordinering af den samlede eller delvise køkken-renovering, tilbyder vi at involvere vores foretrukne eksterne håndværkere til udførelse af bla. VVS, elektriker, murer, maler, tømrer/snedker. Dog varetager du selv det rent praktiske ifht. koordinering af aftaler/udførelse mv.

Vi leverer den kvalitet, som du med rette kan forvente, hvis du har orienteret dig i markedet og har besluttet dig for at få et nyt snedkerkøkken i en unik bearbejdning og flotte materialer. Vi kender vores konkurrenter rigtig godt, og derfor ved vi, at du ikke kommer til at gå på kompromis med hverken kvalitet og andet.

Alle vores leverandører af materialer, komponenter og halvfabrikata er særligt udvalgte!

Vi tilbyder 15 års garanti på alle bevægelige dele som hængsler, skuffeudtræk, skabsindretninger etc.

Dette skyldes at vi udelukkende anvender kvalitetsprodukter fra primært Blum, Hettich og Grass samt Kässeböhmer til blandt andet skabsudtræk.

Kvalitetskøkkener efter jeres ønske

Ingen standardløsninger

Vi starter altid med at have alt i spil, og har derfor ingen standardløsninger. Dog kan “særtilpasninger” ifht mål, skæve vinkler mv, oftest imødekommes ved, at der blot justeres på et enkelt eller 2 skabssektioner eller omkring et hjørne.

For at give dig en idé om sammensætningen af prisen for et flot køkken har skitseret nogle opstillinger med pris-estimater. Men alle snedkerkøkkener laves naturligvis helt individuelt tilpasset dine ønsker til materialer, farver, skuffe-typer, etc.  Kontakt os for en god køkkensnak. De angivne priser er inkl. levering på Sjælland, men ekskl. montering, greb, bordplade, vask, blandingsbatteri, hårde hvidevarer. Selve monteringen foretager vi til en attraktiv “pakke-pris”..

Da alle løsninger er individuelle har vi ikke en specifik prisliste.

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vi er et prisbilligt alternativ til et traditionelt Ikea-køkken, eller hvis du går i tanker om at “nøjes” med Ikeas-hack-låger.

Hos os får du et ægte egetræ snedkerkøkken i højeste kvalitet.

I et “lille-og simpelt” lejligheds-køkken som dette, kan vi hjælpe med at udnytte pladsen optimalt og sammensætte skræddersyede køkkenelementer, så prisen for et snedkerløkken som dette er under kr. 50.000,00 inkl. moms; ekskl. montering/levering. (baseret på egetræ-fronter og fingertappede skuffer) .

Montering foretages på få timer og derfor lav monteringspris.  Forventeligt 5-6.000,00

Her er 3 typiske pris-eksempler

Lille køkken

(samlet bredde ca. 360 cm)
kr 65-70.000 (Fra Priser)
 • 1 højskab til køleskab/frys + overskab
 • 1 højskab til indbygget ovn + overskab
 • 1 vaskeskab
 • 1 skab til integreret opvaskemaskine
 • 2 kabinetter med i alt 4-6 skuffer i fingertappet egetræ

Mellem køkken

(samlet bredde ca. 480 - 550 cm )
kr 90-110.000 (Fra Priser)
 • 1 højskab til køleskab/frys + overskab
 • 1 højskab til indbygget ovn + overskab
 • 1 vaskeskab
 • 1 skab til integreret opvaskemaskine
 • 4 kabinetter med i alt 8-10 skuffer i fingertappet egetræ
 • Løsning til emhætte og evt. ekstra opbevaring i skabe

Køkken-ø

(med 4-6 kabinetter)
kr 25-30.000 (Fra Priser)
 • Ingen særlige bemærkninger

KONTAKT OS FOR . EN SUPER PRIS

Forespørgsel / Få et tilbud

Vi er hurtige, professionelle og effektive. Du får svar indenfor 24 timer på hverdage

Alle ordrer optages løbende til booking i vores produktion og levering indenfor ca. 4-8 uger.

Foretag en forespørgsel om dit projekt, og vi kommer tilbage med en realistisk og attraktiv pris.

KONTAKT

Telefon: +45 70 60 46 45

Email: Kontakt@custommade-furniture.dk 

Kontakt os nedenfor for tilbud på luksus snedkerløsninger til rimelige priser.

Vi garanterer dig de bedste og flotteste løsninger, og et 100% velplanlagt forløb.

Du hører fra os indenfor max. 24 timer. Også i weekenden.

Forespørgsel / Få et tilbud

Vi er hurtige, professionelle og effektive. Du får svar indenfor 24 timer på hverdage

Alle ordrer optages løbende til booking i vores produktion og levering indenfor ca. 4-8 uger.

Foretag en forespørgsel om dit projekt, og vi kommer tilbage med en realistisk og attraktiv pris.